NYT NYT NYT !!!!! – 4 Steps and Hypnosis – Program for voksne børn af alkoholikere.

Ring for info : 29441956

4 Steps and Hypnosis – programmet for alkoholkontrol

Misbrug er indre uro og dette kan fjernes med hypnose

Misbrug, dårlig vane, afhængighed eller bare lidt for meget? Godkendt af forsikringsselskab og kan betales via sundhedsforsikring. Misbrugsbehandling hjemme/online kombineret med hypnoterapi uden fravær fra job eller uddannelse. Behandlingen giver deltageren et indgående indblik i misbrugets karakter og egen rolle. Deltageren har efter forløbet et reelt valg i forhold til at fortsætte eller stoppe. Trangen er væk og følelserne er bearbejdet. Energien er tilbage og humøret har fået et spark opad. 6 uger intensiv behandling, feedback, hypnoseterapi 6 mdrs support 4 STEPS/ONLINE and HYPNOSIS One to One Sessions

RING FOR INFO : 29441956

4 moduler/Steps:

 1. Indsigt og beskrivelse af problemets omfang og mønster.
 2. Indsigt i personlighed, karaktertræk og følelser. Behandling af de underliggende
 3. Intensiv ændring til mønster som fungerer: følelsesmæssigt, adfærdsmæssigt og
 4. Plan for fremtiden – fremtidig livsstil
 • One to One sessions – hypnoseterapi- online
 • Skriftlige opgaver som sendes online og afleveres tilbage med feedback
 • Varighed 6 uger
 • 6 mdr online support
 • Bemærk at medicinsk nedtrapning kan forlænge forløbet og foretages i samarbejde med egen læge eller ved indskrivning på døgncenter som Betterlife samarbejder med
 • Pris for den komplette pakke: 6 uger intensiv behandling og 6 mdrs online support er 16.000,00kr
 • Har du været ædru i en årrække aftales individuel pris ud fra dit behov
 • Familiebehandling aftales individuelt
 • Evt. finansiering af behandling se: klik på ansøgningsform

Indhold:

1. Indsigt og beskrivelse af problemets omfang og mønster.

En personlig samtale afdækker problemets omfang og mønster. En efterfølgende hypnosesession stikker et par lag dybere i det der grundlæggende er årsagen til problemet. Under denne session udføres hypnoterapi på ”årsagen” således at deltageren opnår at mærke” at den indre uro forsvinder. Hypnoterapeuten sender online den første opgave umiddelbart efter. Det aftales hvor længe det skal tage for at løse opgaven og sende den tilbage til terapeuten. Herefter gives skriftligt feedback, som sendes til deltageren. Der kan være aktuelt at løse supplerende opgaver Når opgaven er besvaret og feedback er givet, fremsendes næste opgave.

2. Indsigt i personlighed, karaktertræk og følelser. Hypnoterapeutisk behandling af de underliggende årsager

Næste opgave er en afdækning af personlighed og følelser. Især lægges der vægt på ”hvad fungerer for mig” og er der reaktioner som strider imod min personlighed. Er der følelser: indre uro, angst, skyld, skam, vrede, afmagt, sorg, tristhed eller andet som forstyrrer at ”jeg har det godt”. Disse dysfunktionelle reaktioner eller følelser behandles med hypnoterapi. Og den næste opgave fremsendes.

3. Intensiv ændring til mønster som fungerer: følelsesmæssigt, adfærdsmæssigt og fysisk/praktisk – motion f.eks.

Nu er den skriftlige opgave at skabe ”den nye sandhed”. ”Sådan ønsker jeg at reagere”. ”Sådan vil jeg i det daglige fungere”. Sove om natten, spise sundt, dyrke motion, omgås venner og familie med fred og uden konflikter, styr på arbejdssituationen og INDRE RO Det kan være nødvendigt at besvare supplerende opgaver. En hypnosession ”lægger det nye program” ind så det fremover fungerer naturligt. Deltageren lærer SELVHYPNOSE. Så den positive forandring fastholdes. FORTIDEN ER ALDRIG DIN SKÆBNE.

4. Plan for fremtiden – fremtidig livsstil

Hvordan vil jeg i virkeligheden leve mit liv. Opgaver afdækker fremtidens mål og ønsker. Både på det praktiske plan og det følelsesmæssige. En hypnosession implementerer fremtidens mål i underbevidstheden. VI FÅR DEN FREMTID VI FORESTIILER OS.

Når hverdagen skal fungere:

Der er 6 mdrs. Online support. Fordi erfaringer siger at det er i hverdagens ”trummerum”, stress og jag og personlige udfordringer, at man skal ”stå sin prøve”. Fester og succes skal nydes UDEN at miste kontrollen med alkohol

Drikke lidt eller total afholdende:

Resultatet er behandlingen kan være at deltageren er helt afholdende. Men det kan også ske at deltageren kan drikke ”kun når jeg har lyst”. D.v.s at TRANGEN til alkohol er VÆK.

Drikke af trang eller lyst:

Forskellen på trang og lyst er at LYST kan man altid kontrollere, men TRANG kan ikke altid kontrolleres. Så at drikke kontrolleret med TRANG er bestemt en usikker metode.

Gruppperterapi eller one to one session:

Vi tror på, at mange føler sig ubehagelig til mode ved at sidde i gruppe og drøfte ”det værste om sig selv”. Vi tror på, at man ”ansigt til ansigt ” med den rette terapeut opnår større effekt af terapien

Skriftlige opgaver i stedet for snak:

Pennen er magisk.. siger man; ja og nu er pennen erstattet af computerens tastatur. Når fingrende flyver over tastaturet har tankerne frit spil.

Har jeg råd til at drikke eller til behandling:

Det er dyrt både økonomisk men især menneskeligt at drikke for meget eller forkert. At miste kontrollen med alkohol tærer på selvrespekten og koster på den ”følelsesmæssige konto”. Måske ryger ægteskabet, jobbet og det gode forhold til familie og venner. Så det vil ALTID være mest økonomisk at få styr på alkoholen. Mulighed for finansiering, lån via Helsekonto eller betaling via sundhedsforsikring, arbejdsgiver, Jobcenter eller A-Kasse.

Finansiering af din behandling

Business Betterlife kan i samarbejde med SPARXPRES tilbyde en enkel og attraktiv finansiering af din behandling! Ansøg om et Xpres VIP Lån med mulighed for en lav månedlig betaling:

Ansøg om Xpres VIP Lån

Beregn din ydelse klik her

Det er nemt!

Udfyld ansøgningsformularen og tryk ”send ansøgning”

 1. SPARXPRES behandler din ansøgning og returnerer svaret på din ansøgning enten pr. post eller e-mail.
 2. Gældsbrevet sendes til dig, dette underskrives og returneres til SPARXPRES.
 3. Når SPARXPRES har modtaget det underskrevne gældsbrev, afregnes lånebeløbet direkte til ClinicBetterLife, hvorefter du er klar til at starte din behandling.

Sparxpres bank lånemuligheder